Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Minél gyorsabban végezzen a betervezett feladataival, hogy a szeretteire is maradjon idő. Egy kellemes beszélgetés ugyan felszínre hozz a szőnyeg alá sepert nézeteltéréseket, azonban most végre sikerül úgy tisztázni, hogy kihúzzák a tüskéket és végleg tovább tudnak lépni. Engednie kell, de a béke érdekében a másik fél is közeledik az Ön álláspontjához, így végül megtalálják azt z arany középutat, amellyel mindannyian elégedettek lehetnek.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Kellemes beszélgetőpartner, ennek köszönheti, hogy nem lesz ideje a betervezett feladatokra, de sokak segítségére lehet tanácsaival vagy csak egyszerűen azzal, hogy türelmesen végighallgatja. Önnek is szokott olyan problémája lenni, ahol a megoldást az jelenti, ha sikerül szavakba önteni és valakinek elmondani. Most éppen Ön lehet az, aki tükröt tart a másik elé, hogy kívülről láthassa, hol is keresse a gyökereket.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Bár úgy érzi, tele van energiával, ez bizony az első akadály láttán már megváltozik. Helyezze a hangsúlyt inkább a szervezésre és mások munkájának összehangolására. Szellemileg ugyanis még bírja az iramot, de fizikailag hamar elfárad és ilyenkor hajlamos mindent hátrahagyva elmenekülni. Márpedig szükség lenne a jelenlétére, hiszen Ön tudja az irányt, amerre tartanak, már csak ezért is maradnia kell.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tele van tervekkel, de ne lépjen azonnal a tettek mezejére. A szerettei is hiányolják már a közös programokat, a meghitt beszélgetéseket, nem teheti meg, hogy ezeket az igényeket lesepri az asztalról. Nem lehet most egyetlen feladat sem olyan fontos, mint a családi béke fenntartása, a mélyben lappangó feszültségek tisztázása. Legyen Ön az az ember, aki képes a véleményeket úgy összefésülni, hogy az valamennyi fél számára elfogadható legyen.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Szívesen mozog emberek között, használja ezt ki arra, hogy új ismeretségeket köt amellett, hogy a meglévőket is ápolja. Kellemes beszélgetőpartner, kiváló hallgatóság, nyitott és elfogadó. Ennek köszönheti, hogy szívesen tartózkodnak a közelében még olyanok is, akik eddig nem keresték a társaságát, most pedig még a véleményét is kikérik. Kényes kérdésekben is választ várnak Öntől, de remekül oldja meg ezeket a helyzeteket is.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Nem túl kitartó, egy-egy feladatot csak addig végez szívesen, amíg nem bukkannak fel váratlan akadályok. Márpedig azok mindenhol vannak, éppen azért, hogy próbára tegyék az önfegyelmét és az akaraterejét. Bátran fogadja el a felajánlott segítséget, hiszen így átlendülhet a holtponton és végül folytatni tudja, amit megkezdett. Ha nem is túl lelkesen, de végül minden kötelezettségének eleget tesz, már ez is szép eredmény Öntől.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Tele van lendülettel és ez akkor is kitart, amikor nem várt akadályok miatt lassítania kell, Megállításra nem kényszeríthetik olyan nehézségek, amelyeket képes gyorsan felismerni és így persze szinte azonnal kezében van a megoldás is. Érdemes a fiók mélyén lapuló terveivel is foglalkozni, hiszen olyan energiák lakoznak Önben, melyek megsokszorozzák az erejét, így akár ezeknek is a végére járhat, bár ezt elképzelhetetlennek tartotta.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nehezen hoz meg döntéseket, ha teheti, inkább menekülő utat keres. Ha azonban mégis arra kényszerítik, hogy válaszoljon, hallgasson az ösztöneire. Ne gondolkodjon sokat, mert azzal csak még inkább megzavarodik, tele lesz kételyekkel. A kérdésekben nincs nagy tapasztalata, ezért hiába is próbálna időt nyerni, ettől nem lesz megalapozottabb a véleménye, hiszen a következményeket sem tudja felmérni.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ha döntött, már ne másítsa meg. Bár nem vett számításba minden következményt, így menet közben ébredt rá arra, hogy lett volna más választása, de ha letér az útról, amelyen elindul, végül nem jut el a célig. Így ugyan lassabban halad, de a kijelölt irányba és legalább ismeri az Önre váró akadályokat. Nem könnyítette meg a dolgát azzal, hogy gyorsan akart elindulni, de ne is bonyolítsa azzal, hogy visszafordul.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bár úgy tűnik, sikerül minden információt beszereznie, de megfeledkezik arról, hogy csak azt látja meg, amit megmutatnak Önnek. Éppen azokra számít, akik igyekeznek Ön elől eltakarni a valóságot, hogy tévútra vezessék. A csalódása érthető, amikor ráébred arra, hogy az irigyei ennyire közel kerülhettek Önhöz, de talán még időben észreveszi és lesz lehetősége javítani. Bár így ez a nap nem túl eredményes, de a nagyobb hibákat végül megússza.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Ha valahol nem látják szívesen, ne erőltesse a jelenlétét. Hiába próbál érvekkel előállni, süket fülekre talál. Induljon el inkább a saját útján, ne foglalkozzon azokkal, akik ebben próbálják megakadályozni. Vannak céljai, amiket csak Ön ismer és most nem is talál segítséget, mert az emberi irigység ezt megakadályozza. Ön azonban elég erős és kitartó ahhoz, hogy megvalósítsa mindazt, amit a fejébe vett.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Mindig is híres volt a végtelen türelméről, de most ezzel megpróbálnak visszaélni. Ne hagyja, hogy az indulatai a felszínre törjenek, hiszen akkor az ellenfelei elérik a céljukat és lemorzsolódnak Ön mellől azok az emberek, akik eddig kitartottak. Az önfegyelme most is a segítségére siet, hiszen a legjobbkor mutat egy olyan utat, amelyen elindulva végül elérheti a célját és még azok is közel maradtak Önhöz, akikben megbízik.