Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Fizikailag kiváló formában van, így a mai napon érdemes ezt kihasználni. Ha a napi teendők nem fárasztják le, keressen lehetőséget egy kis testmozgásra, sportolásra. Bátran vonja bele szeretteit ebbe a tevékenységbe, közösen minden sokkal kellemesebb. Készüljön fel a hétvégére is, váratlan események fogják ugyanis megzavarni az eltervezett programokat,ne érje meglepetésként, ha például vendégek állítanak be.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Számos kihívás vár Önre, de ez ne rettentse el még akkor sem, ha első ránézésre leküzdhetetlen akadálynak tűnik is. Tekintsen úgy ezekre, mint egy tanulási, tapasztalatszerzési folyamat része. Nem is a megoldás megtalálása a lényeg, sokkal fontosabb, hogyan képes váratlan helyzetben cselekedni. Ha egyedül nem boldogul, a környezetében talál olyan embert, aki segítségére lehet, csak körbe kell néznie.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ön lehet a környezetében élők támasza. Lelkiekben erős és ez érezhető a kisugárzásán, ezért bátran fordulnak Önhöz tanácsért vagy pár jó szóért. Ne tervezzen ezért komolyabb megterhelést jelentő feladatokat, hiszen csak úgy lehet valódi segítsége a környezetében élőknek. Türelmesen hallgassa meg őket és a legjobb tudása szerint legyen támaszuk. Kapcsolatai elmélyülhetnek, új barátokra tehet szert.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Önmaga is megretten attól az érzelmi hullámvasúttól, amelyet a mai napon átél. Kerüljön bármilyen helyzetbe, képtelen józan ésszel dönteni, a szíve hangja is folyamatosan próbálja befolyásolni. Bizonyos kérdésekben hallgathat ugyan hallgathat az ösztöneire, de anyagiakban szüksége lenne a megfontoltságra és a mérlegelésre. Legyen türelemmel magával szemben, csak így térhet vissza a helyes útra.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ha kényes helyzetbe kerül, ne hagyja tisztázatlanul. Mindenképpen át kell beszélnie az érdekelt felekkel, hogyan jutottak idáig. Ne törődjön bele semmitmondó válaszokba, mindenképpen a gyökerénél kell megragadniuk a problémát, ha ugyanis tüskék maradnak Önben, a későbbiekben már képtelen lesz azokat kihúzni. Képes arra, hogy logikusan gondolkodva valóban megtalálja, honnan erednek a nézeteltérések.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Érzi, hogy szinte vakon megbízhat azokban, akik igazán közel állnak Önhöz. Ezért olyan kéréssel áll elő, amellyel őket is meglepi. Ne fogja fel kudarcnak, ha az első percekben nem úgy fogadják, ahogyan azt elképzelte, adjon nekik gondolkodási időt. A tervei átgondoltak, megvalósíthatóak, így végül Ön mellé állnak. egyszerűen csak fel kellett dolgozniuk a hallottakat, semmi oka arra, hogy másképp nézzen rájuk.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
A mai napon képes arra, hogy a saját érdekeit háttérbe szorítva mások kedvében járjon. Ha csak tanáccsal, akkor pár jó szót szól, de ha kell, a tettek mezejére lép. Eközben egy percig sem érez csalódást, hogy a saját dolgaival nem halad, elfogadja, hogy ez a nap elsősorban a környezetében élőkről szól. Már izgatottan várja a hétvégét, mivel számos programot szervezett, ezek egy része meglepetés a szeretteinek.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Könnyedén köt új ismeretségeket és még önmagát is meglepi, milyen könnyedén veszi le magáról azt az álarcot, amelyet ilyen helyzetekben szokott viselni. Őszintén beszél az érzéseiről, pedig ezt még azokkal sem szokta megosztani, akikkel évek óta ápol szoros barátságot. Nem érdemes ezen hosszasan gondolkodni, egyszerűen élje meg ezt ajándékként, hogy egy olyan ember lép az életébe, aki új színt hoz a szürke hétköznapokba.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Az érzelmei irányítják a mai napját, így ne várjon magától olyan döntéseket, amelyeket a későbbiekben meg is tud védeni. Kerülje inkább az olyan helyzeteket, ahol az adott válasza kihatással lehet az anyagi helyzetére, hiszen ezek józan megfontoltságot igényelnek. Tanácsért is fordulnak Önhöz, itt bátran hallgathat a megérzéseire. Szerettei körében se vegye vissza az álarcot, örülnének neki, ha előttük is megnyílna.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A saját problémáival nem szívesen foglalkozik, de készséggel áll mások rendelkezésére. Az ő helyzetüket képes pillanatok alatt felmérni, megvalósítható tanácsokkal előállni, eközben azonban Önnek is komoly gondjai vannak, de ezeket próbálja elfelejteni. Nem léphet át azonban felettük, hiszen amíg nem talál megoldást azokra, képtelen lesz megnyugodni. Mindenképpen szakítson időt saját magára is.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Egyenes úton nem érhetné el, amit szeretne, ezért kerülőúton próbálkozik. Amíg ez nem jár azzal, hogy az elveit felrúgja, ne okozzon magának fejfájást. Nem szereti, ha nem állhat elő a kéréseivel úgy, ahogyan gondolja, hiszen Ön az őszinteség híve. Most azonban ez nem célravezető, ellenállásba ütközik, bár nem érti, miért, hiszen a tervei mindenki javát szolgálná. Ahhoz, hogy ezt megérthesse velük, szüksége lesz némi fondorlatra.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Remek érzékkel képes kezelni a környezetében élőket, mindenkivel megtalálja azt a hangot, ami ahhoz szükséges, hogy a saját érdekeit érvényre juttassa. Arra azonban ügyeljen, ne használjon ki másokat, hiszen hosszú távon ez nem vezethet eredményre. Épp csak annyit kérjen, amennyit Ön is nyújtana fordított helyzetben és természetesen nem dőlhet hátra ölbe tett kézzel, Önnek is le kell tennie az asztalra saját teljesítményét.