Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Feszült Ön körül a légkör, egyszerűen képtelenek a környezetében élők megtalálni a hangot egymással. Azt kell tapasztalnia, hogy mindenki csak a maga igazát hajtogatja, meg sem hallva, mit mond a másik fél. Legyen Ön az, aki megtöri ezt az átkot és igazat ad valakinek. Mintha egy álomból ébrednének, hirtelen elcsitulnak a viharok, elhalkulnak a beszélgetések. És mindez egyetlen mondatnak köszönhető, amelyet Ön mondott ki, legyen büszke magára.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Akkor érzi igazán elemében magát, ha veszekedhet. Önmagának sem tudja megmondani, miért ezt a módját választja a feszültség levezetésének, pedig tudja nagyon jól, ez nem vezet jóra. Ilyenkor képes megbántani a szeretteit és közben elégedettséget is érez magában, hogy jól megmondta, ami a szívét nyomta. Pedig valójában nem gondolta ezt komolyan, egyszerűen hagyta, hogy az indulatok vegyék át a hatalmat Ön felett.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Aki szelet vet, vihart arat. Ezt ne feledje akkor, amikor mások érzelmeivel játszik. Néhány mondattal képes szíven döfni olyan embereket, akik akkor is Ön mellett álltak, amikor úgy érezte, nincs tovább. Támogatták és Ön ezt most azzal hálálja meg, hogy sértegeti őket. Vajon hova fog ez vezetni, ebbe belegondolt? Pedig érdemes lenne, mert ugyan most az élete épp remek szakaszban van, de nem feledkezhet meg arról, hogy ez nem lesz mindig így.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
A Napnál is világosabb, hogy Önnek van igaza, de ha ezt erőszakosan próbálja másokkal elhitetni, nem reménykedhet a sikerben. Érveljen, maradjon higgadt és inkább engedjen a másik félnek, bízva abban, hogy erre ő is rá fog ébredni. Az erőszakosságával csak ellenállást fog kiváltani, ha időt hagy neki a gondolkodásra, sokkal hamarabb célt ér. A türelem az egyik fegyvere, amit használva végül eléri a célját.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Úgy érzi, egyedül maradt a gondjaival, pedig csak körbe kellene nézni, hisz számos ember vár arra, hogy segítséget kérjen tőlük. Ha erősnek mutatja magát, játssza a sértődöttet, ne reménykedjen abban, hogy észreveszik, bajban van. Legyen őszinte azokkal, akikben bízik, hogy érezzék, hogy sokat jelentenek Önnek és így nem fogják cserbenhagyni, amikor minden mozdulata azt sugallja, hogy a legszívesebben kimenekülne a világból egyedül.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Képtelen megtalálni az emberekkel a közös hangot, ezért érdemes olyan tevékenységekbe fogni, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy félrevonuljon. Akad számos olyan függőben lévő ügye, melyet egyedül is képes megoldani, igaz, ehhez minden figyelmére szüksége lesz. De így legalább nem kell a problémáira gondolni, elszakadhat kicsit tőlük. Egyedül azokkal úgysem tudna megbirkózni, de segítséget sem remélhet, amíg nem képes a hangulatán valahogy javítani.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Az Ön számára egyértelmű, de ez nem jelenti azt, hogy mások is értik. Emiatt nem szabad bosszankodnia, próbálja meg elmagyarázni, ha nem megy, más oldalról megközelíteni a kérdést. Hagyjon időt a másik félnek, hogy átgondolhassa mindazt, amit Öntől hallott, ne akarja azonnal rákényszeríteni az akaratát. Az idő Önt fogja igazolni, a kapkodással viszont csak ellenségeket szerezhet, partnereket nem.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Vonuljon inkább a háttérbe, ha nem sikerül pár kedves szóval eredményt elérni. Az erőszakosságával csak elriasztja azokat, akikre számíthatna. Fogadja el, hogy jelenleg nem áll módjukban a rendelkezésére állni, így halassza későbbre a terveit és foglalkozzon olyan ügyekkel inkább, melyet egyedül is képes megoldani. Hisz a fiók mélyén lapul pár ilyen, legyen ez jel arra, hogy ideje előszedni ezeket.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Azzal a stílussal, amivel próbálja maga mellé állítani a környezetében élőket, nem reménykedhet a sikerben. Arrogáns, erőszakos és meg sem hallja a másik felet, csak a maga mondandója érdekli. Azzal sem foglalkozik, ha nincs igaza, meg van győződve róla, hogy minden úgy van jól, ahogyan azt Ön elképzeli. Ne bízzon abban, hogy jobb belátásra bírja a többieket, Önnek kell a véleményén változtatni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
A lehetőségei távol állnak a vágyaitól. Ha ezt képes megérteni és az elképzeléseit a realitások talaján megtartva újratervezni, gondtalanul telik a napja. Ha azonban görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy a terveit megvalósítsa, számos csalódásra kell számítania. Nehéz elfogadni, hogy nem kaphat meg valamit, amire borzasztóan vágyik, de tudomásul kell vennie, hogy erre még várni kell. Ne játssza emiatt a durcás kisgyereket, mert azzal nem ér el semmit.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Amilyen hangulatban ébred, jobb, ha ki se dugja az orrát a lakásból. Ha ezt nem teheti meg, akkor viszont vegyen erőt magán és emelkedjen felül a problémáin. Ha erre képtelen, a nap végére teljesen egyedül marad, ugyanis mindenkit megbánt, gondolkodás nélkül mondja ki ugyanis a véleményét, még arra sem ügyel, hogy a megfogalmazása finom legyen. Pedig nem is látja ilyen sötéten a világot, ahogyan most lefesti magának, egyszerűen csak fáradt, kimerült.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne ragaszkodjon ahhoz, hogy Öné legyen a vezető szerep, ugyanis közel sem rendelkezik annyi energiával, mint amennyit elképzel. Gyorsan kimeríti a felelősség terhe és onnantól csak ideges kapkodásból állna a napja. Engedje, hogy mások határozzák meg, mit kell csinálnia, így a döntésektől megszabadulhat, aminek köszönhetően sokkal terhelhetőbb monoton feladatokkal, melyekben kevesebb az esélye arra is, hogy hibázzon.