Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Képtelen megtalálni az emberekkel a közös hangot, ezért érdemes olyan tevékenységekbe fogni, melyek lehetőséget biztosítanak arra, hogy félrevonuljon. Akad számos olyan függőben lévő ügye, melyet egyedül is képes megoldani, igaz, ehhez minden figyelmére szüksége lesz. De így legalább nem kell a problémáira gondolni, elszakadhat kicsit tőlük. Egyedül azokkal úgysem tudna megbirkózni, de segítséget sem remélhet, amíg nem képes a hangulatán valahogy javítani.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Úgy érzi, egyedül maradt a gondjaival, pedig csak körbe kellene nézni, hisz számos ember vár arra, hogy segítséget kérjen tőlük. Ha erősnek mutatja magát, játssza a sértődöttet, ne reménykedjen abban, hogy észreveszik, bajban van. Legyen őszinte azokkal, akikben bízik, hogy érezzék, hogy sokat jelentenek Önnek és így nem fogják cserben hagyni, amikor minden mozdulata azt sugallja, hogy a legszívesebben kimenekülne a világból egyedül.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
A Napnál is világosabb, hogy Önnek van igaza, de ha ezt erőszakosan próbálja másokkal elhitetni, nem reménykedhet a sikerben. Érveljen, maradjon higgadt és inkább engedjen a másik félnek, bízva abban, hogy erre ő is rá fog ébredni. Az erőszakosságával csak ellenállást fog kiváltani, ha időt hagy neki a gondolkodásra, sokkal hamarabb célt ér. A türelem az egyik fegyvere, amit használva végül eléri a célját.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Aki szelet vet, vihart arat. Ezt ne feledje akkor, amikor mások érzelmeivel játszik. Néhány mondattal képes szíven döfni olyan embereket, akik akkor is Ön mellett álltak, amikor úgy érezte, nincs tovább. Támogatták és Ön ezt most azzal hálálja meg, hogy sértegeti őket. Vajon hova fog ez vezetni, ebbe belegondolt? Pedig érdemes lenne, mert ugyan most az élete épp remek szakaszban van, de nem feledkezhet meg arról, hogy ez nem lesz mindig így.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Akkor érzi igazán elemében magát, ha veszekedhet. Önmagának sem tudja megmondani, miért ezt a módját választja a feszültség levezetésének, pedig tudja nagyon jól, ez nem vezet jóra. Ilyenkor képes megbántani a szeretteit és közben elégedettséget is érez magában, hogy jól megmondta, ami a szívét nyomta. Pedig valójában nem gondolta ezt komolyan, egyszerűen hagyta, hogy az indulatok vegyék át a hatalmat Ön felett.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Feszült Ön körül a légkör, egyszerűen képtelenek a környezetében élők megtalálni a hangot egymással. Azt kell tapasztalja, hogy mindenki csak a maga igazát hajtogatja, meg sem hallva, mit mond a másik fél. Legyen Ön az, aki megtöri ezt az átkot és igazat ad valakinek. Mintha egy álomból ébrednének, hirtelen elcsitulnak a viharok, elhalkulnak a beszélgetések. És mindez egyetlen mondatnak köszönhető, amelyet Ön mondott ki, legyen büszke magára.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ez egyértelműen az Ön napja, egyszerűen ellenállhatatlan és megállíthatatlan. Szerencsére mindez párosul azzal, hogy remek hangulatban van, és képes arra is, hogy mások problémáját is figyelembe vegye. Ezért nem terheli túl azokat, akiktől segítséget kér, de képes önmaga határait is felismerni és csak annyit vállalni, amivel még nem kockáztatja a kiegyensúlyozottságát, egészségét. Az esti órákban nézeteltérésre kell számítania, de ezt is könnyedén oldja meg, ha a szívével gondolkodik az esze helyett.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
A tenyeréből esznek a környezetében élők, de ezzel nem élhet vissza. Az arany középutat keresse, amikor a saját érdekei kerülnek ugyan előtérbe, de ezenközben nem nyomja el a másik fél akaratát sem. Észrevétlenül irányít, éppen ezért szinte kiszolgáltatottá válnak mindazok, akik kapcsolatba kerülnek Önnel a mai napon. Ha hosszú távon szeretne népszerű maradni, akkor ezt okosan kell a saját javára használni.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Kiegyensúlyozottság és érzékenység. Ez az erőssége a mai napon, ezeket kombinálva megállíthatatlanul tör előre. Érdemes használnia azt az adottságát, hogy az embereket úgy tudja irányítani, hogy szinte észre sem veszik, mennyire a befolyása alá kerültek. Legyen határozott, de azt sem szabad elfelejtenie, hogy a magabiztossága mindig tényeken alapuljon. A meggyőzőerejének így senki nem lesz képes ellenállni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Remekül találja meg a hangot mindazokkal, akikkel kapcsolatba kerül a mai napon. Legyen az olyan ember, akivel most találkozott először, vagy ezer éves ismerős, azonnal képes ráhangolódni a gondolataira és innentől már nem csoda, ha akár az ujjai köré csavarja. Mindenre van megfelelő válasza és úgy irányítja a beszélgetést, ahogyan azt az érdekei megkívánják. Arra figyeljen, ne használja ki őket, mert ez a varázs akkor könnyen szertefoszlik.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Felszabadult, vidám hangulatban ébred és nehezen is tagadhatná, hogy boldog. Nem kell szégyellnie magát ezért, legyen büszke arra, hogy nehéz munkával, de megteremtette a belső harmóniát, amelynek köszönhetően képes a környezetébe is békét hozni. A teljesítménye is kimagasló, de ez nem csoda, hisz nem foglalkoztatják problémák, színesnek látja a világot maga körül és arra törekszik, hogy ezt semmi ne tudja befeketíteni.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Fontosnak érzi, hogy segítsen az embereknek, az teszi boldoggá, ha sikerül egy problémájukat megoldani. Ez persze nem marad sokáig titokban, így nem csoda, ha oly népszerűvé válik. Keresik a társaságát, szívesen mesélnek Önnek a gondjaikról, Ön pedig fáradhatatlanul osztja a tanácsait. Az ilyen napok borzasztóan megterhelőek, de egyúttal olyan energiákat szabadít fel Önben, melyek kárpótolják azért, hogy a saját dolgaival nem maradt ideje foglalkozni.