Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Tele van lendülettel, így keresi a kihívásokat. Ha lenne is egyszerűbb megoldás, nem él a lehetőséggel, szeretné a saját útját bejárni. Bár így az eredmények lassabban jönnek, sokat megtapasztalhat a környezetében élőkről, de saját magáról is. Akik most kitartanak Ön mellett, azokra biztosan számíthat akkor is, amikor ennél komolyabb problémákkal kell megharcolnia, így igyekezzen őket közel tartani magához.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Hallgasson a megérzéseire még akkor is, ha a környezetében élők más tanácsokat adnak. Ön tudja, mire is van igazán szüksége, ezt nem is tudja úgy szavakba önteni, hogy másokkal elfogadtassa, megértesse. Így ugyan egyedül kell bejárnia az utat, de ahogy a mondás tartja, minden rosszban van valami jó. Jelen esetben az, hogy nem kell másokhoz alkalmazkodnia. Saját tempóban végül könnyedén ér célba.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
A kötelezettségeit nem hanyagolhatja el még akkor sem, ha valami másra vágyik. Próbáljon úgy színt csempészni ebbe a napba, hogy közben az ígéreteit is megtartja. Legyenek a megoldásai izgalmasak, nem hétköznapiak. Ezzel végül mégis bejárja az előírt utat, de közben a saját elképzeléseit is megvalósítja. Megérdemli a kényeztetést, melyben a szerettei részesítik, engedjen a csábításnak, amit készítenek Önnek.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Jó ideje próbálja halogatni, de most már el kell határoznia magát. Nem könnyű a választás, a döntése áldozatokat fog követelni. Eddig próbálta felmérni, hogyan árthatna a legkevesebbet, de rá kellett jönnie, ami az egyik oldalon nyereség, az a másikon veszteség lesz. Próbálja elfogadtatni a következményeket azokkal, akiket ez érint, most leginkább erre használja az energiáját. Elindulni ráér ezután is.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem találja az útját, ezért bizonytalanul toporog. Bár látszólag elvégzi a feladatait, közben mégis van egy olyan érzése, hogy nem kerülnek helyükre a dolgok. Feleslegesnek érzi, amit csinál. Mindenképpen célokat kell találnia, melyek könnyen elérhetőek, megvalósíthatóak. Csak így lesz ugyanis képes elfogadni a helyzetét és kezelni a felmerülő problémákat. Hinnie kell magában és a környezetében élőkben, hogy képes legyen talpon maradni.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Az érzelmeinek nem tud parancsolni, pedig most a józan ítélőképességére lenne szüksége. Olyan döntéseket kell meghoznia, melyek következményei nem csak Önt érintik, így fontos, hogy mindent alaposan mérlegeljen. Próbáljon meg időt nyerni és visszavonulni a gondolataival. Mindenképpen nyugalomra és türelemre lesz szüksége ahhoz, hogy megtalálja a helyes és felvállalható utat, amelyet képes lesz bejárni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nincs egyedül, gondoljon erre, amikor számba veszi az Önre váró kihívásokat. Bátran forduljon tanácsért azokhoz, akikben megbízik és tudja róluk, hogy rendelkeznek kellő tapasztalattal ahhoz, hogy megválaszolják az Önben felmerülő kérdéseket. Kételyek gyötrik ugyanis, nem biztos abban, hogy sikerült megtalálnia a helyes utat. A hallottakat hasznosítva azonban könnyedén ér célba, bár az akadályokat így sem kerülhette el.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Engedje inkább át az irányítást, hiába is próbálna ugyanis ragaszkodni ahhoz, csak feleslegesen öl bele energiát. Márpedig arra szüksége van, mert ismeretlen területen kell helytállnia. Próbálná elkerülni, de ahhoz, hogy a céljait elérje, meg kell birkóznia ezekkel az akadályokkal. Emiatt ne okolja a környezetében élőket, Ön mérte fel rosszul előre, vagy bízott abban, hogy mindezt megúszhatja.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Döntésre próbálják kényszeríteni, de próbálna menekülni a helyzetből, mert nem szívesen választana a szembenálló felek között. Bárhogyan is próbálná érvekkel alátámasztani a válaszait, azt is tudja, hogy valakit meg fog bántani. A lelkiismerete maradjon tiszta, azaz a tényeket vegye számba, így hosszú távon helyreállíthatja a kapcsolatát azzal, aki most nem ért Önnel egyet. Lelkileg nehéz az út, de Ön képes ezen végigmenni.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bármennyire is próbálna ragaszkodni a döntés lehetőségéhez, alkalmazkodnia kell másokhoz és így kicsúszik a kezéből az irányítás. Bár javaslatokat tehet, de tudomásul kell vennie, ha nem fogadják el. Önnél tapasztaltabbak szabják meg az utat, így az elégedetlenség helyett inkább figyeljen és tanuljon. Ők ugyanis képesek már előre számba venni azokat az akadályokat, melyeket Ön még nem is lát.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Elsősorban szellemi kihívásokat keressen, ezen a területen lehet képes kimagasló teljesítményt nyújtani. Ha megszületik a terv, keressen maga mellé olyan embereket, akik a kivitelezésben segítségére lehetnek. A folyamatokat jól látja át, így a szervezőmunka is könnyedén megy. Akik most felsorakoznak Ön mellé, hosszabb távon is elkísérnék, hiszen megtapasztalhatják, milyen remek vezető, ha vannak céljai.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Hiába vannak remek ötletei, ha hiányzik Önből a lelkesedés és az elszántság. Dönthet úgy, hogy minden tervét elnapolja, de akár meg is oszthatná az elképzeléseit azokkal, akik a segítségére lehetnek. Ezzel egy remek csapatot építene fel, akik a célok elérése után sem hagynák magára és a későbbiekben is érhetnének el kimagasló eredményeket. Most ugyanis jól méri fel az emberek képességeit és szándékait.