Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
A csillagok gondoskodnak arról, hogy ma meghitt, nyugodt légkör vegye körül. A munkáját szinte kikapcsolódásként éli meg, ha sikerül szünetet beiktatni, érdekes beszélgetések részesévé válhat. Sikerül nagy ívben elkerülnie a stresszhelyzeteket. Ez a békés állapot begyűrűzik az otthonába is. Képes ismét felidézni a karácsonyi ünnepek csendes nyugalmát és most minden feszültség az ajtó előtt marad. Töltekezzen fel a mai napon.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Az elmúlt napokban számos emberrel találkozott, sok tárgyaláson, megbeszélésen kellett helyt állnia. Így teljesen érthető, hogy most arra vágyik, kicsit egyedül lehessen. Szerencsére szerettei megértően fogadják ezen óhaját, így nem okoz nézeteltérést, mikor vacsora készítése helyett sétálni indul. Keresi a néptelen utcákat, a kivilágítatlan tereket. Kellemesen telik úgy az este, hogy csak belső hangjára kell figyelnie és arra, nehogy eltévedjen.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
A mai nap kedvez az utazásoknak. Ha családjával sítúrát terveztek, ne habozzanak útra kelni. A kikapcsolódás és a változatosság egyébként is ráfér már Önre, így ne szalassza el, ha szembejön Önnel egy kínálkozó alkalom. Bár az anyagi keretek lényegesen szűkebbek, mint egy évvel korábban, de még így is számtalan élménnyel gyarapodva térhetnek haza a kirándulásról. Persze jó lenne, ha hosszabb időre kimaradhatnának, de ezt most sajnos nem engedhetik meg maguknak.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Érzi magában a pozitív erőt. Mindez arra ösztönzi, hogy az élet különböző területein elismerést vívjon ki. Használja ki a tettvággyal párosuló energiákat a saját érdekében. Olyan korábban halogatott kérdésekben is döntésre jut, melyeknél elakadt az érzelem és az értelem határvonalán. A mai napon ösztönösen megtalálja a helyes válaszokat. Legyen bátor és kövesse a megérzéseit. Most nem kell bennük csalatkoznia.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Arra vágyik, ne Önnek kelljen az élete minden apró mozzanatát elterveznie. Természetesen az irányvonala mentén szeretne haladni azon céljai felé, melyeket megfogalmazott, de ha válaszút elé kerül, elvárja, hogy mások indítsák el a megfelelő úton. Ez feszültségekhez vezethet partnerkapcsolatában. Amennyiben sikerül a nézeteltéréseiket higgadtan átbeszélni, partnere megérti, milyen sokat is jelent Önnek.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
A mai napon az érzelmi világa felkorbácsolódik, nehezebben tudja irányítani, mint azt Öntől megszokták. Ha eddig szívesen beszélt a belső énjében zajló eseményekről, akkor most akár olyannyira kiadja magát, hogy azt meg is fogja bánni. Ha viszont Önt zárkózott embernek ismerték meg, meglepődve fogják tapasztalni, hogy megnyitja lelki világát. Mindez azonban emberivé varázsolja, sok kérdésben világosságot hoz és bizonyos kapcsolatait elmélyítheti.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ma nagy dolgokat vihet véghez, és nem csak azért, mert tervei jól kigondoltak, és minden lépését alaposan átgondolta, de segítséget is kap a környezetében élőktől. Ebben támaszkodhat szervezőképességére. Használja ki kommunikációs tehetségét is ahhoz, hogy ezt az összefogást megerősítse és hosszabb távon is kamatoztathassa. A most felépülő biztos bázis egyúttal a résztvevők személyes előmenetelében is jó szolgálatot tehet.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Szokatlan nehézségekbe ütközik és ez igencsak megviseli, elsősorban fizikailag érzi úgy, képtelen leküzdeni azokat. Ha tiszta fejjel képes felmérni az erejét és a probléma mibenlétét, sokkal hamarabb akadna a megoldásra, mintha máris a kibúvókat keresné. Amennyiben rangsorolja az Ön előtt álló feladatokat azok fontossága szerint, rádöbben, hogy felesleges energiát ölt volna olyan gondok felszámolásába, melyek megoldása nem is Önre hárul.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Úgy érzi, ma mindent világosan lát. A gond csak az, hogy a környezetében élők is úgy gondolják, az ő véleményük a helyes és megkérdőjelezhetetlen. Ne felejtse el vitáik során, hogy nincs csak egyetlen, helyes válasz, megoldás. Hagyja, hogy mindenki szabadon elmondhassa a nézőpontját, és tegye mindezt úgy, hogy nem erőlteti a sajátját rájuk. Így nem kell őket megbántania és a beszélgetések nem fajulnak veszekedéssé.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Telve energiával ébred, arra készül, rendbe szedi az életét és az este folyamán a családban fennálló nézeteltérések okaira is fényt derít. Az ellenállás, ami az ötletét követi, még Önt is meglepi. Mindenki a maga dolgával szeretne foglalatoskodni, ráadásul az Ön lendületét nem is képesek felvenni. Próbálja meg elkerülni a parázs vitákat, ne erőltesse az elképzeléseit a családtagjaira, de addig ne nyugodjon, míg legalább az alap kérdéseket nem tisztázzák.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
A mai nap tökéletes arra, hogy figyelmét egy olyan kérdés felé fordítsa, mely régóta foglalkoztatja. Ugyanis most telve motivációval valami új befogadása könnyedén megy. Használja ki az alkalmat és szakítson időt arra, hogy elmélyüljön az új tevékenységben. Sok kapcsolódási pontot fog találni a már ismert tényezőkkel és így nem kizárt, hogy a korábban megoldatlannak tűnő gondjaira is megoldást talál.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
A fejében apró vibrálásokat érez, melyek nem hagynak nyugtot Önnek. Amennyiben igazából egy nyugodt és kiegyensúlyozott ember, akkor pont ez az az érzés, ami arra kell ösztönözze, hogy egy régóta dédelgetett tervét útnak indítsa. De ha Ön egyébként is hajlamos a dolgokat elkapkodni, akkor ez az érzés még inkább arra fogja sarkallni, hogy elhamarkodottan döntsön, a tetteit átgondolatlanul hajtsa végre.