Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Tele van a nap meglepetésekkel, a legjobb, ha félre is teszi a terveket és csak sodródik az árral. Ne bosszankodjon, ha végül bizonyos feladatok elmaradnak, helyette számos élménnyel gazdagodhat. Egyszerűen csak adja át magát a lehetőségeknek, élvezze ki minden percét. Amit elhalasztott, meg fogja várni, ami viszont egyébként se tűmé ezt, lesz alkalma megoldani. Így nem kell az adott szavát se megszegni.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ne tegye kockára az egészségét azzal, hogy képtelen nemet mondani a megkeresésekre. Mérlegeljen, hol az a határ, ameddig még elmehet. Vegye figyelembe, hogy ezen a napon kellene erőt is gyűjtenie a folytatáshoz, a függőben lévő ügyeihez, melyekkel azonban nincs módja most foglalkozni. Olyan feladatokkal foglalkozzon, melyeket élvezhet, mert közel állnak az érdeklődési köréhez vagy képesek teljesen kikapcsolni.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Keresi az izgalmakat és közben szinte meg is feledkezik azokról a feladatokról, melyeket eredetileg betervezett. A nap végén már késő lesz a kapkodás, így már ne is kezdjen bele az elintézendőkbe. Próbálja inkább megőrizni azt a remek hangulatot, amelyet elért azáltal, hogy minden a kedve szerint alakult, képes volt lazítani egy kicsit. Szüksége volt már erre, még ha ezt nem szívesen vallja is be.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Menekül a valóság elől, pedig szembe kell azzal nézni. Minden olyan tevékenység, amit most végez, csak azt a célt szolgálja, hogy elterelje a figyelmét. Képtelen azonban összpontosítani, hiszen a gondolatai nem ott járnak, azok továbbra is csak a megoldásokat keresik arra a kilátástalannak tűnő helyzetre, amibe került. Amíg azonban nem méri fel a tényleges állapotokat, nem jut közelebb a nyugalomhoz.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Az induláskor még voltak kétségei, valóban érdemes lesz-e harcolni, mostanra azonban már teljesen biztos abban, hogy ez egy olyan cél, amivel képes azonosulni. Így aztán a lelkesedése még nagyobb, lassan az irányítás is átkerül a kezébe. Ne éljen vissza a hatalommal, amit ezzel kap, ugyanúgy maradjon meg a tettek mezején is, ahogyan eddig. Olyan csapat alakult ki menet közben, amelyre a későbbiekben is számíthat.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Csak annyi feladatba kezdjen bele, amennyivel kényelmesen megbirkózik. Nem csak fizikailag, de szellemileg is kimerült, ilyenkor gyorsabban figyelmetlenné válik. Minden sokkal több időt vesz igénybe és sajnos olyan hibákat is vét, amelyeket máskor könnyedén elkerül. Bár próbál összpontosítani, de el kell fogadnia, hogy a gondolatai cikáznak, így bizony akár még egy kisebb baleset is becsúszhat.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Nehéz megbocsájtani, de érzi, hogy kell. Annyi közös élmény és szép eredmény köti össze Önöket, hogy egy nézeteltérés miatt ezt nem hagyná veszni. Bár valóban mélyen érintette a vita, különösen az elhangzott szavak, de bízik abban, hogy ezt csak az indulat mondatta a másik féllel. Ha ezt el tudja fogadni, akkor már csak egy lépés innen, hogy nyisson, és ismét közel engedje az Ön számára oly fontos személyt.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Amikor valamit a fejébe vesz, nehéz azt onnan kiverni. Most is egy olyan ötlettel áll elő, amellyel a környezetében élők képtelenek azonosulni, és csak amellett érvelnek, miért is ne induljon el az úton. Ön azonban ezt meg se hallja, egyszerűen elhatározta, hogy ha kell, egyedül is megcsinálja. Menet közben már felismeri, hogy a kétkedőknek lehetett némi igazsága, de az önfejűsége nem engedi megfutamodni.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Önnek ugyan még vannak kétségei, a környezetében élők azonban lelkesednek az ötletéért. Ha már előállt vele, ne most futamodjon meg, hallgasson azokra, akik hisznek a sikerben. Nem is egyedül kell az akadályokkal megküzdeni, ráadásul olyanok is felsorakoznak Ön mellé, akik rendelkeznek kellő tapasztalattal az adott témában. Az Ön legnagyobb félelme egyébként is az volt, hogy ismeretlen területre tévedne.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Létezik több igazság is, még ha ezt néha nehéz is elfogadni. Most is egy olyan kérdés állt Önök közé, amelynél sokat számít az előélet. Az eddigi tapasztalatok alakítják ki a véleményt, nincs egyetlen helyes válasz. Amint ezt felismeri, már elindulhatnak egymás felé és végül kialakíthatnak egy olyan kompromisszumot, amely minden fél számára elfogadható és felvállalható. Tegye meg Ön a kezdő lépést ebbe az irányba.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Az elmúlt időszak kudarcai alaposan rányomják a bélyegüket a hangulatára. Képtelen észrevenni az Önt körülvevő szépséget, mindent csak feketében lát. Vonuljon félre, hogy rendezhesse a gondolatait. Ilyenkor hiába kapna biztató szavakat, önmagát kell meggyőzni arról, hogy van folytatás. Bár most mindent hagyna veszni és teljesen új úton indulna el, de közben azt is érzi, az eddig nyújtott teljesítményét dobná a szemétbe ezzel.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nehezen őrzi meg a nyugalmát, forrnak Önben az indulatok. Ha azonban valóban tisztázni szeretné a nézeteltérést, uralkodnia kell a feszültségén. Az otthon békéje fontos Önnek, így igyekszik a vita során higgadt maradni, de az elveit továbbra sem adja fel. Erre ugyan nem i lesz szükség, de a nézetei valóban nagy változáson mennek keresztül, amit a későbbiekben még fel kell dolgoznia, hogy együtt tudjon azokkal élni.