Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
A múlt terhe végre nem nyomasztja többet, lehetőséghez jutott, hogy tiszta vizet öntsön a pohárba. Az így felszabaduló energiáit használja arra, hogy új terveket sző. Ötletei eddig is voltak, de nem érzett elég erőt magában ahhoz, hogy kidolgozza azokat és a megvalósításukba belekezdjen. Új emberek lépnek az életébe, minden együtt van ahhoz, hogy nagy lépésekkel elinduljon egy ismeretlen, de izgalmas úton.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Higgadtan fogadja a mai napon Önre váró nehézségeket, nem engedi, hogy a türelmetlenség vagy a kapkodás kizökkentse abból a hangulatából, mellyel ébredt. Ez a belső béke, mely Önt körbeveszi szerencsére ragadós, így a délutáni órákban még ott is képes lesz megteremteni a kiegyensúlyozott légkört, ahol reggel még villámok cikáztak. Nem csoda, ha estére elfárad, engedje, hogy családi körben elkényeztessék.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Eljött az ideje, hogy elássák a csatabárdot, végre Ön is képes belátni, ha hibázott és a másik fél is hajlandó engedni. Ez nagy lépést jelenthet a jövője szempontjából is, hiszen olyan terhektől szabadulhat meg, melyek jelentősen visszahúzták. Minden téren számíthat javulásra, de ez ne tegye könnyelművé. Családi körben kisebb vitára számíthat, de legyen belátó és engedjen, ha ezzel érhet el mielőbb békés hangulatot.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Nem úgy alakulnak a dolgok, ahogyan azt Ön előre eltervezte, de ez még nem ok arra, hogy pánikba essen. A kapkodás egyébként sem jó tanácsadó, az újratervezés azonban hasznos lehet. Vegye figyelembe a most kialakult helyzetet és ennek megfelelően értékelje át a lépéseit. Az akadályokat tekintse kihívásoknak, melyek leküzdése csak erősebbé teszi és új ismeretekkel gazdagabban folytathatja az útját.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Összecsapnak a feje fölött a hullámok, csak az segít, ha megfontolt marad és nem ragaszkodik ahhoz, hogy még a mai napon pontot is tegyen az ügy végére. Gyűjtsön be minden információt, keresse az okokat és az összefüggéseket, majd rendszerezze azokat. Átgondolva ezeket rátalálhat a megoldásra, mely valóban előre is viszi az útján a siker felé, nem csak a felmerülő akadályok leküzdését szolgálja.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Legyen türelmes, ne veszítse el az önkontrollját akkor sem, ha váratlan helyzet elé állítják. Döntést várnak Öntől egy olyan kérdésben, mely az Ön számára teljesen ismeretlen, az információk sem állnak a rendelkezésére. Talán éppen azért fordultak Önhöz, mert új megközelítésre van szükség. Ne hárítsa el a segítségkérést, keressék meg közösen a lehetőségeket, hallgasson bátran az ösztöneire.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Az elmúlt napok viharai csendesedni látszanak, így ideje kicsit a barátokra is figyelmet fordítani, Ott várnak a segítségére, ahol nem is gondolná, hisz régen nem beszéltek. Családi körben szerencsére minden a legnagyobb rendben, kivételesen azt is elfogadják, ha Ön egy kicsit több szabadságra vágyik. Használja ki hasznosan az így nyert időt és fordítson nagyobb figyelmet a testmozgásra.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nyugodtan ébred és ezzel megalapozza a mai napját. Elégedett a körülményekkel, megbarátkozott a lehetőségeivel. Ez kiegyensúlyozottá teszi, így képes a problémáin felülemelkedni. Ideje lenne egy régebbi nézeteltérést tisztázni ragadjon telefont és üljenek le egy kávé mellett megbeszélni a gondokat. Ugye, hogy nem is olyan nagy a baj és megbocsátani sem nehéz, ha nem az indulatok vezérlik?
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Merjen tervezni, hisz van miért továbblépnie. Újra felismeri maga előtt a lehetőségeket, és végre nem kifogásokat keres, hanem az utat, hogy előrébb jusson. Érdemes lenne azon is elgondolkodni, miért látta az elmúlt napokban olyan sötéten a jövőt, mert a későbbiekben ez még segítségére lehet, ha elakadna. Tartson ki az ereje az esti órákig, mivel családi körben kisebb vita elsimítására számíthat.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ne számítson nagy sikerekre a mai napon. Nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, de a betervezett tevékenységeket egyedül képtelen lesz megoldani. Kénytelen újragondolni, de ezzel egyúttal a hangulata is elromlik. Képes a bolhából is elefántot csinálni, így valóban szerencsés lenne, ha mielőbb visszavonulna, még mielőtt a szeretteit helyrehozhatatlanul megbántaná.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Sokkal feszültebb, mint azt leplezni tudná. Ezzel csak tovább nehezíti a saját dolgát, hisz hajlamos lesz olyan embereket is megbántani, akik csak a segítségére siettek. Érdemes lenne mielőbb elgondolkodnia azon, minek köszönheti ezt a hangulatát, mert csak így léphet tovább. Családi körben is újabb problémák merülnek fel, melyekre megoldást csak akkor találhatnak, ha képesek higgadtan megbeszélni.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne másban, csakis önmagában keresse a hibát, ha nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte. Vagy Ön várt el túl sokat, vagy a feltételeket nem biztosította ahhoz, hogy sikerre vigye az ügyet, Érdemes kiértékelni a kialakult helyzetet, mert bár ezen már nem javíthat, a későbbiekben még hasznos lehet, ha megtalálja azokat a hibákat, melyeket elkövetett. A mostani csalódást pedig könyvelje el tapasztalatgyűjtésnek.