Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ne tervezzen, engedjen a csábításnak és csak sodródjon az árral. A szerettei remek ötletekkel állnak elő, mivel töltsék ezt a napot, és ha még ez Önt meg is lepi, ha képes kikapcsolni a gondolatait, remekül szórakozhat és feltöltődhet energiákkal. Legyen befogadó, hiszen olyan területekre is eltévedhet, ahova magától sosem ment volna, viszont hasznosíthatja a későbbiekben a látottakat, hallottakat.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Bár mindig könnyebb másokat okolni a sikertelenségért, most mégis először gondolkodik, és csak utána mondja ki a véleményét. Ezzel viszont elkerüli azt a csapdát, hogy olyanokon vezeti le a feszültségét, akik egyszerűen csak épp szembejöttek Önnel. Ha nem arra pazarolja az energiáit, hogy felesleges köröket fusson, hamarabb ér célba és a megnyugvást is gyorsabban elérheti, márpedig most leginkább ere lesz szüksége.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne a munkába meneküljön a problémák elől, inkább keresse meg a baj forrását és próbálja azt megszüntetni. Jó ideje már a könnyebbik utat választotta és ezzel csak egyre nőtt Önben a feszültség, így ideje belátnia, hogy kénytelen lesz feltenni magának azokat a bizonyos kérdéseket, melyek már megfogalmazódtak, csak nem volt hajlandó foglalkozni velük. Most nyugodt és erős, képes lesz szembenézni azzal, ami elkerülhetetlen.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Túl feszült ahhoz, hogy olyan tervekkel foglalkozzon, melyek komoly összpontosítást igényelnek. Tartson inkább egy lazább, pihentető napot, amikor nem foglalkozik a problémákkal, elzárja a gondolatait és csak a pillanatnak él. Olyan tapasztalatokkal gazdagodhat, melyek mellett a rohanó hétköznapokban csak elrohan, pedig nem csak hasznosak lennének, de számos szépséget is tartogatnak.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ha nem mondja el, mi foglalkoztatja Önt, nem várhatja el a környezetében élőktől, hogy megértsék a hangulatát. Annyit tapasztalnak, hogy feszült és ok nélkül is hajlamos megbántani másokat. Mindezt csak azért teszi, mert elmerül a gondolataiban és nem is számol azzal, hogy a szavainak milyen súlya van. Legyen őszinte a szeretteivel, ők talán még megoldásokkal is szolgálhatnak, hiszen mindennél többet jelentene nekik az Ön nyugalma.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Sokkal gyorsabban elrepül ez a nap, mint gondolná, ezért ne is tervezzen be túl sok feladatot. A váratlan események most kivételesen nem bosszantják, képes élvezni a rögtönzésben rejlő meglepetéseket és mindazt, ami azzal jár, hogy nem látja előre, bizonyos helyzetek hogyan is végződhetnek. Bár nem szereti a meglepetéseket, de most mégis izgatottan várja a folytatást, mert ezzel egyúttal elterelődik a figyelme is a problémákról.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Szívesen mozog emberek között és nyitott új ismeretségekre is. Bár nehezen nyílik meg olyan társaságban, ahol keveseket ismer, mégis képes lazítani és energiákat gyűjteni. Számos meglepetésben is része lehet, ha képes kicsit letérni arról az útról, amelyet megtervezett magának. Tegye most kicsit félre a terveit, legyen kevésbé céltudatos, hogy képes legyen az újdonságokat is befogadni.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Tele van energiával és ezt igyekszik olyan feladatokkal lekötni, amelyeket jó ideje halogatott már. Ne várja el azonban a környezetétől, hogy partnerei legyenek egy olyan harcban, amely elsősorban az Ön érdekeit szolgálja. Bár Ön látja maga előtt a célokat, de ezeket nem osztja meg velük, így számukra csak sötétben tapogatózásnak tűnik mindaz, amit elvár tőlük. Az Ön döntése, megosztja–e velük, ami a fejében jár, vagy egyedül megy végig az úton.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Vannak tervei, azonban nem szívesen avat ebbe bele másokat. Így azonban egyedül kell az akadályokkal megbirkózni, ami most meghaladja az erejét. Tegye inkább félre az elképzeléseket a mai napon és próbáljon meg lazítani kicsit. Önnek is jár pár olyan óra, amikor nem csak a kötelességeit igyekszik teljesíteni, de foglalkozik saját magával is és kikapcsolódik, emiatt ne érezzen lelkiismeret-furdalást.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Szellemileg friss, azonban azt is érzi, hogy testileg már szüksége lenne egy kis lazításra. Engedjen a testének és inkább tegye félre azon terveit, hogy elvégzi azokat a feladatokat, melyeket még a hét elején betervezett erre a napra. Meg fogják várni és frissebben, kipihentebben gyorsabban is haladhat majd. Most pedig fordítsa figyelmét a szeretteire, akikkel remek programokat szervezhet, amelyek közelebb is hozzák Önöket egymáshoz.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Engedje el egy napra a problémákat és tisztítsa meg a gondolatait. A szerettei körében kikapcsolódhat és végre egy kis energiát is magába szívhat, mely aztán a rohanó hétköznapokon nagy segítségére lehet. Bár tervezett be bizonyos feladatokat a mai napra, de ha most ezeket elhalasztja, nem fog összedőlni a világ, hiszen egyik sem olyan jellegű, amely ne tűrne el akár pár hét csúszást is.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ne az indulatai vezéreljék, át kell gondolnia először a lépéseit, ha valóban célba is szeretne érni. Most még ugyan tele van olyan feszültséggel, amely hajtaná előre, de hamar rá kellene ébrednie, hogy emiatt tévúton jár. Túl gyorsan szeretné maga mögött tudni a problémát, de ehhez bizony türelemre és időre lesz szükség, hiába is siettetné. Lazítson inkább a mai napon, első lépésként szellőztesse ki a fejét a friss levegőn.