Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Képtelen tartani azt a tempót, amit tulajdonképpen Ön diktál. Hiányzik Önből ugyanis az erő és a képesség, hogy összpontosítson. A figyelme folyton elkalandozik, elég a legkisebb zavaró jel és máris elfelejti, mivel is foglalkozott. Így viszont lassan halad a dolgaival, amit érez és ezért másokat hibáztat. Nézzen magába először, és ha az Ön teljesítményében nem talál kivetnivalót, akkor kezdjen hadjáratba mások ellen.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nyugalomra vágyik, ezért igyekszik az egész napját úgy szervezni, hogy a lehető legkevesebbet kelljen emberek között töltenie. Ha tehetné, lemondaná a programokat is, ezt azonban először gondolja át. Mérlegelje a következményeket, hisz több helyre is elígérkezett és nem minden ok nélkül, fontosak lehetnek a jövője szempontjából. Ha nem vesz részt rajtuk, ráadásul mondvacsinált ürüggyel, ne csodálkozzon, ha a későbbiekben nem számolnak Önnel.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Az esze mindenhol jár, csak azon nem, amin épp dolgozik. Ötleteket dolgoz ki gondolatban, de ahhoz már hiányzik a lendület, hogy meg is valósítsa. Így viszont nem csoda, ha a környezetében élők csak annyit látnak, álmodozik. Két lehetősége van, vagy összeszedi magát és arra koncentrál, amit csinál, vagy erőt gyűjt és a tettek mezejére lépve elkezdi megvalósítani mindazt, ami a fejében jár.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ha nem képes összeszedni magát, akkor jobb, ha inkább ki sem mozdul otthonról. Fontos nap várna Önre, a jövője a tét, de ilyen szétszórt állapotban nem is reménykedhet sikeres folytatásban. Még mindig kisebb a veszteség, ha lemondja azt a bizonyos programot, mintha ott keresné a szavakat és egy hozzá nem értő ember benyomását keltené. Csak egy kis nyugalomra volna szüksége, mielőtt az egészbe belevág, próbálja így megszervezni a reggelét.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Azok az emberek, akik a mai napon lépnek az életébe, nem maradnak sokáig a részesei. Hamar észre fogja venni, hogy bizonyos szándék miatt vált fontossá számukra és csak ki akarják használni a jóhiszeműségét. Legyen tehát óvatos és ne engedje túl közel magához őket. Irányítsa Ön az eseményeket és egy percre se lankadjon a figyelme. Fárasztó lesz az egész napos összpontosítás, de sokkal többet veszíthet, ha most nem őrzi meg a hideg fejét.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Egy mosollyal most sok mindent elérhet. Ezért tegye félre a problémákat és induljon úgy neki a napnak, hogy senki és semmi nem állíthatja meg. Az egészséges önbizalom csak előnyére válik, higgyen a képességeiben és a kisugárzásában. Ha fontos események várnak Önre, adja önmagát, ne erőltessen magára szerepeket, mert hamar lehullik a lepel és ezzel megkérdőjelezi az eddig elért eredményeit.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Elsősorban azokat a kapcsolatait viselheti meg a mai hangulatingadozása, amelyek még nem elég régiek ahhoz, hogy a másik fél is ismerhesse ezt az oldalát. Mert bizony gyakran megesik Önnel, ha otthon nincs minden rendben, akkor az ostor azokon csattan, akikkel aznap más okból kell találkoznia. Ugyanis a feszültséget valahol le kell vezetnie, de a családtagokat szeretné ettől megkímélni, pedig a legjobb módszer az lenne, ha ott orvosolná a problémát, ahol keletkezik.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Hibát hibára halmoz akkor, amikor képtelen az első akadálynál segítséget kérni. Inkább maga akarja leküzdeni, de ezzel csak annyit ér el, hogy elveszíti a lendületét és innentől viszont már borítékolható, hogy képtelen lesz teljesíteni mindazt, amit eltervezett. Amíg csak annyi kárt okoz, amennyivel mások munkáját nem veszélyezteti, ám legyen önfejű és küzdjön, de ha a késedelem miatt többen is várni kényszerülnek, akkor érdemes lenne átgondolnia, hogy kihez fordulhatna.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Elveszíti a belső egyensúlyát, ennek köszönhetően a viselkedése is kiszámíthatatlanná válik. Ez nem okoz nagyobb gondot mindaddig, amíg egyedül is képes ellátni a feladatait és nem kell emberek között mozognia. Ha azonban olyan kihívások várnak Önre, melyeket csapatban tud csak leküzdeni, bizony minden önfegyelmére szüksége lesz ahhoz, hogy ne sértsen meg másokat. A vezetést mindenképpen engedje ki a kezéből, mert irányítani végképp képtelen lenne.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ereje teljében ébred és az ilyen napokon szinte megállíthatatlan. Remekül képes kézben tartani a dolgokat, így nem csoda, ha gyorsan maga köré szervez egy kisebb csoportot, akik csak arra várnak, hogy az Ön irányítása alatt eredményeket érjenek el. Érzik a siker illatát, és mindenképpen a részesévé akarnak válni. Képes egyszerre több folyamatot is figyelemmel kísérni, ez a legnagyobb erőssége.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Fordítsa előnyére azt a képességét, hogy hamarabb veszi észre a dolgok hátterében meghúzódó valódi okokat. Eljött az Ön ideje, hisz így mindenki másnál gyorsabban állhat elő megoldási javaslatokkal is. Nem csoda, ha sikereket érhet el és Önhöz fordulnak tanácsért még olyanok is, akik eddig irigykedve figyelték a tevékenységét. Őrizze meg az éleslátását az esti órákra is, szüksége lesz rá szűkebb családi körben.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Végre újra visszatalál az útjára és elindulhat felfelé. Mindez elsősorban annak köszönhető, hogy tisztázta a nyitott kérdéseket, így a magánélete rendeződött. Kiegyensúlyozottsága természetesen a kisugárzásán is érezhető, így szép lassan újra visszaszállingóznak azok az emberek is a közelébe, akik a vihar elől menekültek. Ez csak még nagyobb lendületet ad Önnek, így lassan, de biztosan ledolgozhatja a hátralékát.