Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Ha valami nem úgy alakul, ahogyan azt elképzeli, még nem a környezetében keresendő az ok. Az is lehet, hogy az Ön tervei álltak távol a valóságtól és most ezzel kell szembesülnie. Ne bosszankodjon, hiszen ezzel nem kerül közelebb a céljaihoz, inkább keressen olyan tevékenységet, ahol az Önben tomboló feszültséget levezetheti és az eredmények egyúttal az elismerést is meghozzák, így az önbizalmát is táplálhatja.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Az új célok egyúttal energiával is feltöltik. Lázasan készülődik, alig várja az első eredményeket, amelyek bebizonyítják, hogy jól döntött, amikor ezt az utat választotta. Bár jönnek az akadályok, amire próbálták felhívni a figyelmét, de Önnek lett igaza, most valóban nem ismer lehetetlent és nem adja fel olyan könnyen, ahogyan ezt megjósolták. Azért ne bízza el magát, hiszen a neheze még hátra van, szüksége lesz a kitartására.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Most nem szorongatják határidők, így nagy nyugalomban tevékenykedhet. Olyan részletekre is ráér kitérni, amelyek felett eddig elsiklott, pedig ez jelentheti a valódi kihívást. Most nem a cél lebeg a szeme előtt, hanem összerakni a darabokból az egészet, hogy tökéleteset alkothasson. Összefüggések válnak hirtelen világossá, így nyer értelmet sok olyan esemény, amelynek eddig nem találta az okát.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne zárkózzon be a négy fal közé, ha teheti, szabaduljon ki a négy fal közül. A friss levegő kifejezetten jótékony hatással lehet a gondolataira, hiszen így kiszellőztetheti a fejét és elengedheti a problémákat, miközben rácsodálkozik az Önt körülvevő szépségre. Az emberek rohannak Ön körül, de még ez sem tudja kizökkenteni a nyugalmából, melyet így szerez, hiszen ráfér már Önre is egy kis lazítás és ezt pontosan érzi is.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Bármennyire is nehezére esik, össze kell szednie magát, hiszen számtalan kötelezettség vár Önre. Hiába próbál kibúvót keresni, az adott szavát nem szeretné megszegni. Ha összpontosít és mindig csak egy adott kérdéssel foglalkozik, gyorsabban haladhat, mint gondolná, így talán marad ideje önmagára is. Ezt töltse aktív kikapcsolódással, hiszen szüksége van az energiaraktárak feltöltésére, de most az alvás ebben nem segítene.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Inkább kerülné az embereket, de ezzel csak a saját dolgát nehezíti meg, hiszen így nem kér segítséget, amikor elakad. Pedig olyan problémák merülnek fel, melyekkel egyedül csak nagy nehézségek árán képes megbirkózni és sok időt elveszteget. Nem csoda, ha a nap végére már ki se lát a megkezdett, de be nem fejezett munkái mögül. Gondolja át, miért érzi magát visszavonulva nagyobb biztonságban, talán ha ezt megoldaná, gyorsabban haladna.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Legyen nyitott és felszabadult, ezzel a környezetében élők szívét is megnyithatja. Ha látják Önön a lelkesedést és a kitartást, felsorakoznak akkor is Ön mögé és átsegítik a holtponton, amikor már épp feladná és elveszítené a jókedvét és a kiegyensúlyozottságát. Nincs oka meghátrálni, hiszen remek teljesítményt nyújt, csak éppen olyan kihívásokkal kell megbirkóznia, amelyekre nem volt felkészülve.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Ha leküzdhetetlennek vélt akadályba ütközik, gondolja át, megéri-e a fáradtságot, hogy valahogyan mégis megbirkózzon vele. A céljait már szem elől tévesztette, csak a lendülete vitte előre, nem is mérlegelt, valóban annyira szeretne-e ezen az úton maradni. Most lehetősége nyílik emelt fővel kihátrálni, hiszen mások számára is felismerhető, tényleg komoly a torlasz, ami Ön előtt magasodik.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Bizonyos kérdések kapcsán képtelen kizárni az érzelmeit, pedig tudja, hogy most csak a tényekre kellene támaszkodni. Mégis a szíve folyamatosan próbál diktálni és nem tudja, hogyan hallgattathatná el. Talán jobban járna, ha kivételesen engedne és nem csak a hideg feje után menne, hanem kicsit lazítana a szigorúságán. Megkönnyebbülve veszi tudomásul, hogy ez az út is járható és nem is okozott akkora zűrzavart maga körül.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nem kell engednie a csábításnak, képes ellenállni, ha valóban fontosnak érzi a céljait. Persze választhatja a könnyebb utat, de akkor csak magát hibáztathatja, hogy egyre távolabbra kerül a vágyaitól, miközben engedett a pillanatnyi örömöknek. Hiszen hosszú távon nem ez nem jelentheti a boldogságát, bár ezt felmérni most nem tudja, hiszen oly erős a késztetés, hogy valami újat kipróbálhasson.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Már érezte, hogy nő a feszültség, de eddig sikeresen elhárította a vihar kitörését, Most azonban nincs tovább, meg kell beszélniük a problémát ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni. Mindig is ott motoszkált Önben a kérdés, ezzel elterelve a figyelmét a feladatokról, de most már láthatóan hibákat is vét, mert képtelen összpontosítani. Nyugodjon meg, hiszen ha már eleve ingerülten kezdenek a beszélgetéshez, nehéz lesz közös nevezőre jutni.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Ha nem ismeri be, hogy hibázott, hanem továbbra is a bűnbakot keresi, nem fog tudni továbblépni. Ön nem volt elég figyelmes és ezt a környezetében élők felismerték, így nem fogadják el, ha ez alól kibúvót keres. Nem várják, hogy egyedül hozza helyre, de azt mindenképpen, hogy felvállalja. Nem kell mást tennie, mint elnézést kérni és utána már emelt fővel haladhatnak tovább az úton együtt.