Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Képtelen tovább várni, úgy gondolja, most már cselekednie kell. Oly régóta gondolkodik már ezen a kérdésen, minden lehetőséget számba vett és úgy gondolja, ha a legrosszabb is következik be, még mindig jobb, mint egy helyben toporogni. Mindenképpen türelmesen beszélje át az illetékesekkel azt, mi várható és miért is kell elindulniuk, hiszen ők most szembesülnek először ezekkel a problémákkal.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Döbbenten áll az események előtt, hiszen onnan jött a támadás, ahonnan a legkevésbé számított rá. Az az ember, akit a bizalmába fogadott, barátként tekintett rá, most elárulta. Egy világ dőlt most össze és egyszerűen nem is látja a kiutat. Úgy gondolja, ha ez megtörténhetett, akkor innentől tényleg csak saját magára számíthat, nincs már értelme hinni az emberekben. Adjon időt a bánatának, ne sürgesse az eset feldolgozását, hiszen valóban komoly veszteség érte.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Azzal nyer, hogy képes megőrizni a nyugalmát. A légkör ugyanis feszült Ön körül és mindenki az események hatása alá kerül, egyedül Ön képes kívülállóként döntéseket hozni. Könnyebb lenne persze engedni az indulatoknak, de ez nyilván nem vezetne sehová és ezt hamar felismeri. Igyekszik a jelen lévőket is meggyőzni arról, hogy nem most van itt az ideje az indulatokat szabadjára engedni, most elsősorban a megoldásra kell törekedni.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ne akarjon mindenáron a középpontba kerülni, mert az ezzel járó felelősséggel nem tudna megbirkózni. Ha csendesen beáll a sorba és sodródik az árral, sokat megtapasztalhat a környezetében élőkről és így kialakíthat egy képet magában arról, kikkel is érdemes hosszabb távon is együttműködni. Legyen türelmes és megfontolt, ha a véleményét kérdezik, próbálja meg azt szép szavakba becsomagolni, hogy ne bántson meg másokat.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Nem érti meg senki a problémáit, így hiába is próbál segítséget kérni. Talán csak az a baj, hogy nem tudja úgy szavakba önteni, hogy az mások számára is értelmezhető legyen, de az sem kizárt, mégiscsak a többieknek lesz igaza és Ön az, aki a bolhából elefántot csinált. Legyen bármi is a végeredmény, ne másokat okoljon, hogy egyedül kellett az útját járnia, hiszen elsősorban saját magának köszönheti, hogy ez így alakult.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Igyekszik kézben tartani az irányítást, de ez nem egyszerű, hiszen érthető módon, mindenkinek a saját problémája a legfontosabb. Próbálja meg összeegyeztetni a teendőket, hiszen ha egymás mellé állnak, közösen indulnak el, akár még hatékonyabbak is lehetnek. Legyen Ön az első, aki képes a saját érdekeit háttérbe szorítani és elfogadni, hogy nem minden alakul az elképzelései szerint. Hiszen tudja, a jó példa ragadós.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Leginkább a saját maga építette korlátok miatt képtelen haladni. Felépített egy kis világot és úgy gondolja, ott minden megvan ahhoz, hogy boldoguljon. Most mégis azzal kell szembesülnie, hogy valami hiányzik, ami elérhetetlennek tűnik. Az igaz, hogy kényelmetlenséggel jár, ha mégis úgy dönt, megküzd az álmaiért, de egyúttal az is világossá válik, hogy a határokat Ön szabja csak meg, az, hogy valami lehetetlen, csak az Ön gondolataiban létezik.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Igyekezzen távol maradni a vitáktól, hiszen remek hangulatban ébredt és megérdemli, hogy ez a nap ennek megfelelően alakuljon. Semmi nem kényszeríti arra, hogy olyan emberek között mozogjon, akik képtelenek megtalálni a közös hangot és csak az élteti őket, hogy a másiknak valahogy fájdalmat okozzanak. Nem is igazán érti, miért gyűlölködnek, hiszen eddig képesek voltak egymás mellett élni, de most ne is akarja ezt megfejteni, inkább menjen a saját elképzelései után.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Mintha minden szem Önre szegeződne, emiatt kissé feszült. Pedig csak a pozitív kisugárzásának köszönhetően tartózkodnak szívesen a közelében és nem is támasztanak komolyabb elvárásokat, egyszerűen csak szeretnének, táplálkozni azokból az energiákból, amit áraszt. Járja a saját útját, zárja ki a külvilágot, tele van tettvággyal, amelyet kár lenne amiatt veszni hagyni, hogy tart a követőitől és a következményektől.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Túl nagy felelősséget próbálnak a vállára helyezni, úgy érzi, képtelen lesz ennek a kihívásnak megfelelni. Gondolja át, vajon mi táplálja ezt, hiszen lehet, hogy csak az önbizalmát kellene megerősíteni. Nem véletlenül próbálják Önt az ügy élére állítani, hiszen van tapasztalata és a tudás is megvan ahhoz, hogy sikerre vigye. Bízzon magában és azokban, akik a támogatásukról biztosítják, együtt elérhetik a kitűzött célokat.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Apránként álljon elő a terveivel, ha ugyanis ajtóstól ront a házba, biztosan ellenállásba ütközik. Pontosan tudja, hogy mindenki csak jól járna azzal, ha ezen az úton indulnának el, de ezt világossá kell tenni a többiek számára is. Ha kell, egyesével beszélgessen el az érdekeltekkel, így még közelebb is kerülhetnek egymáshoz, amely a hasznára lehet az akadályok leküzdése során. Legyen határozott és elszánt, így megnyerheti a szükséges támogatást.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Nem úgy alakul a napja, ahogyan azt eltervezte, de emiatt nem érdemes bosszankodni. Bár kicsúszott a kezéből az irányítás, de ha képes nyitottan fogadni a nem várt eseményeket, bárhol feltalálja magát és képes lesz kikapcsolódni, de akár mégiscsak a javára fordítani a történéseket. Csak ne engedjen szabad utat az indulatainak, hiszen most a legfontosabb, hogy a nyugodt légkört meg tudja tartani, ne romoljanak meg a kapcsolatai.