Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc
Bubu
a kártya megadja a választ

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Irigylésre méltó az a nyugalom, ahogyan megközelíti a problémát. Hiába a sok zavaró tényező, az ideges emberek, Ön nem veszíti el a fejét, csak arra összpontosít, amit le kell küzdenie ahhoz, hogy a helyzet tisztázódjon és a rend ismét helyreálljon. A higgadtságának köszönhetően Ön lesz a kulcs és ezt értékelik is az érintettek. Tudja, hogy most nincs helye a saját érdekeinek, nehezen ugyan, de elfogadja ezt a tényt.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Amikor fáradt, hajlamos a könnyelmű döntésekre, melyek elsősorban nem a fejében születnek meg. A megérzései többnyire nem is hagyják cserben, most mégis azt gondolja, nem lenne szabad hallgatni rájuk. Ezzel nehezíti meg legjobban a helyzetét, hisz ahelyett, hogy a tényleges problémával foglalkozna, újat kovácsol magának. Összpontosítson a valódi kérdésre, a körülményeket zárja ki, ha ehhez az kell, hogy félrevonuljon kicsit, tegye ezt.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Hiába is küzdene az érzéseivel, azok úgysem hagyják nyugodni. Megrettenti mindaz, ami most lejátszódik Önben, hisz eddig mindig képes volt irányítani azokat, akkor hozzájuk fordulni, ha úgy gondolta, annak van itt az ideje, de most akkor is felszínre törnek, amikor hideg fejjel szeretne mérlegelni. Hagyjon időt magának, hogy ezzel a helyzettel megbirkózzon, ne akarjon küzdeni önmagával.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ön lehet most a mérleg nyelve, a döntőbíró. Hogy ezt minek köszönheti? Elsősorban a kisugárzásának, amely azt sugallja, Ön tudja a helyes megoldást és képes a végletekig elmenni. Éppen ezért úgy gondolják a környezetében élők, ha Önt is bevonják a gondjaikba, akár egy döntés erejéig, akár egy vita lezárásával, akkor megnyerik maguknak és szívügyének fogja érezni az adott ügyet. Ha pedig ezt elérik, akkor már nem jöhet olyan akadály, amelyet az Ön támogatásával ne tudnának leküzdeni.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Ha már kikerülhetetlen a probléma, akkor meg kell oldani. De ne is álljon meg, vegye számba annak minden következményét, és azokat is orvosolja. Most nincs helye annak, hogy elhagyja magát, majd jön valaki és megteszi azt, amit Önnek kell, ideje szembenézni a tényekkel és egyszer és mindenkorra lezárni. A döntés az Öné, azt senki nem kérdőjelezheti meg, legyen határozott és tartson ki az elhatározása mellett.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Az érzelmek átveszik Ön felett az uralmat, de ettől nem kell megrettennie. Helye van az életben a megérzéseknek, azoknak a válaszoknak is, amit a szív diktál, nem a józan ész. Csak meg kell találni az egészséges egyensúlyt, mérlegelni kell a következményeket és felkészülni rájuk, ha végül a lélek hangját követi. Ettől Ön nem lesz gyengébb, emiatt nem kell visszahúzódnia, még akkor sem, ha ez most meglepi.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Lendülete irigylésre méltó, annyi van belőle, hogy még másnak is jut belőle anélkül, hogy Ön ez hátráltatná. Miközben halad a saját dolgaival, segítségére siet azoknak, akik elakadtak valahol. Legyen határozott, de azt ne engedje, hogy a sikerek felett érzett örömmámorban megfeledkezzen a biztos háttérről, akik ezt lehetővé teszik, a családjáról. Az esti órákra is maradjon Önben energia, hogy ott is helyt tudjon állni, ahonnan a legtöbb megértést kapta.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Önhöz fordulnak, ha gondjaik vannak, ha igazságot kell szolgáltatni vagy egyszerűen csak hallgatóságra vágynak. Ez nem is csoda, hisz sugárzik Önből a meghittség, nyugalom és a megértés. Köszönheti mindezt annak, hogy magában tisztázta a helyzetét és ráébredt arra, pont ott tart az életében, ahol egykoron eltervezte. Vannak persze problémái, némelyik megoldhatatlannak látszik, mégis összességében elégedett lehet mindazzal, amit eddig elért.
Nyilas
Nyilas
9.01 - 9.01
Akkor érzi igazán jól magát, ha emberek veszik körül. Önmagának sem tudná ugyanis megmondani, mi táplálja, de félelemérzet lesz úrrá Önön. Úgy érzi, ha egyedül van,veszélyben van és képtelen lenne megvédeni magát, a testi épségét. Gondolja át az elmúlt napok eseményeit, hisz valami kiváltotta ezt az érzést. Beszéljen erről a családjával is, együtt, Ha nem hallgatja el az Önben rejlő érzéseket, könnyebben megtalálhatják az okokat.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Bár fáradt és kimerült, unatkozni mégsem tud. Olyan feladatot kap, amely igazi kihívás, Ön pedig imádja azokat. Előszedi rejtett tartalékait és hatalmas lendülettel veti bele magát az ügybe és sikeresen le is zárja. Méltán lehet büszke a teljesítményére, így senki nem vetheti a szemére, ha ezt megünnepli. Lepje meg magát egy aprósággal, amely emlékeztetni fogja mindig erre a sikerére.
Vízöntő
Vízöntő
01.20 – 02.19
Ne meneküljön el a vita elől, csak így tisztázhatja a kérdést. Megtehetné, hogy a szőnyeg alá söpri és továbblép, de akkor nem fog nyugodni addig, míg máshol le nem vezetheti a feszültségét. Márpedig ilyenkor hajlamos olyan embereket megbántani, akiknek ehhez semmi közük és csak értetlenül állnának a viselkedése előtt. Álljon a sarkára, védje meg az érdekeit, de ott és akkor, amikor az csorbát szenved.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Levetkőzi a gátlásait és így olyan ajtók is megnyílhatnak Ön előtt, amelyek addig azért voltak zárva, mert fél lenyomni a kilincset. Tudta, hogy képes rá, mégis félt megtenni azt az utolsó lépést, ami lehetővé tette volna, hogy ezt bizonyítsa is. Ön sem tudja, honnan merítette most a bátorságát, de őszintén, számít ez? A lényeg, hogy végre elindult egy úton, melyre már nagyon vágyott, most csak arra figyeljen, hogy ne hibázzon.