Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Az utóbbi időben elhanyagolta azokat a kötelezettségeiket, melyekkel egyébként sem szívesen foglalkozik. Vannak azonban határidők, amelyeket be kell tartania, ezek pedig vészesen közelednek. Vegyen egy mély lélegzetet és vonuljon félre, hogy ezekre összpontosíthasson. Így sokkal gyorsabban és nyugodtabban tevékenykedhet és végre maga mögött tudhatja. Megkönnyebbülés lesz a tudat, hogy már nem kell rájuk gondolnia.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nehéz döntést hozott, most pedig ennek következményeit kell megélnie. Tudta, hogy nem lesz egyszerű az út, de nem gondolta volna, hogy ennyi akadály vár Önre. Ne adja fel, hiszen az irigyei éppen erre számítottak. Mutassa meg, mire képes, ha valamit elhatároz, különösen akkor, ha még a bizonyítási vágy is hajtja. Most csak saját magára figyeljen, azokra a kérésekre, melyek megválaszolásra várnak.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Az elmúlt napok viharai nem csak fárasztóak voltak, de a hangulatár is rányomták a bélyegüket. Még mindig nem tud úgy tekinteni a környezetében élőkre, akikben megbízhatna. Éppen ezért továbbra is egyedül járja az útját, bár ez egyre nehezebb. Szakítson időt arra, hogy átgondolja, kik azok, akik Ön mellett álltak, még ha nem is nyilvánosan álltak ki a véleményükkel, de a háttérből támogatták. Velük érdemes lenne megerősíteni a kapcsolatát.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Tele van ötletekkel, így nehezen megy az összpontosítás. Szeretne mindenbe belekezdeni, de így szétforgácsolja az energiáit. Válasszon ki egy-két célt, amely megvalósítása elérhető közelségben van, most ezekre összpontosítson. Haladjon így, apró lépésenként, ne akarjon egyszerre mindent, hiszen az csak hibázáshoz, rossz döntésekhez vezetne. A sikerek folyamatosan fenntartják az érdeklődését és a lendületét
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Próbálja meg kizárni azokat a tényezőket, amelyek folyamatosan visszahúzzák. Nem csak körülmények lehetnek ezek, vannak olyan emberek is, akiktől nem kap megerősítést, de folyamatosan a közelében tartózkodnak, így terelik el a figyelmét a lényeges dolgokról. Emiatt nehezen megy az összpontosítás, gyakran hibázik is miattuk. Ha sikerülne tőlük eltávolodni, gyorsabban és magabiztosabban haladhatna az útján.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Miközben azt mutatja, minden rendben van Önnel, belülről kételyek gyötrik. Meg kell ezt az érzést valakivel beszélni, még mielőtt késő nem lesz. Sokat hibázik, lassabban halad, mivel nem biztos abban, hogy a helyes úton jár. Ha sikerülne megbeszélnie egy olyan emberrel, akiben megbízik, akinek a tanácsait megfogadja, ismét magabiztossá válhatna, és olyan célokat találna, melyekért érdemes lenne harcolni.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Amíg azon gondolkodik, mit kellett volna másképp csinálni, nem lesz képes folytatni a megkezdett utat. Ami elmúlt, már nem változtathat rajta, ezért előre kell tekinteni. Keresnie kell a megoldásokat, hogy mégis elérje a céljait. Új ötletekre lesz szüksége, ehhez pedig olyan emberekkel kell beszélnie, akiket eddig nem vont be a folyamatba. Bátran nyíljon meg előttük, a kételyeit se hallgassa el, de bizakodva tekintsen előre.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nehezen dolgozza fel a kudarcokat, de csak akkor tud továbblépni, ha végül sikerül lezárnia a múltat. Erre a napra csak olyan feladatokat keressen, melyek szellemileg nem terhelik túl. Így marad energiája a délutáni órákra és félrevonulva a világtól kicsit önmagára figyelhet. Elsősorban a kapcsolatai terén kell rendet tennie. Nehéz szívvel ugyan, mégis a veszteség érzése nélkül képes továbblépni és elengedni őket.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Egyelőre csak magára számíthat, így ilyen feladatokat is keressen. Talán az elért eredmények bevonzzák azokat, akik a későbbiekben a segítségére lehetnek, de a tervezés folyamán még ezzel ne számoljon. Vállaljon inkább kevesebbet, de legyen biztos a sikerben, tehát olyan úton induljon el, ahol már van kellő tapasztalata. Ne bosszankodjon amiatt, amin nem tud változtatni, csak előre nézzen.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Ön sem gondolta, hogy ekkora a baj, úgy érezte, csak pár nyugodt perc és egy őszinte beszélgetéssel képesek lesznek tisztázni a nézeteltérést. A vita azonban egyre durvábbá válik és olyan sérelmek is a felszínre kerülnek, melyekről azt hitte, sikerült már feldolgozni és továbblépni. Ha már így alakult, most ne seperjék a szőnyeg alá, addig ne nyugodjon meg, amíg nem húzzák ki az összes tüskét a szívükből.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Mielőtt elindul az új útján, gondolja át, kiket érint majd a változás. Jobb előre tisztázni ugyanis a szükséges áldozatokat, mint menet közben kérni azokat. Így csak az fog Önnel tartani, aki vállalja ezeket és a célba érésig Ön mellett marad. Így ugyan a kezdet kicsit lassabb, de magabiztosabban, gyorsabban haladhatnak majd. Ne feledje, fontos az őszinteség, ha valóban számítani szeretne a segítségre.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Amíg a másik fél bizonytalan, van esélye meggyőzni az igazáról. Ha azonban azt tapasztalja, kemény falba ütközik, inkább engedjen. Felesleges energiát ölni egy olyan vélemény hangoztatásába, amely süket fülekre találna csak. Ha mindenképpen ragaszkodik az elképzeléséhez, induljon el egyedül az úton és majd az idő eldönti, Önnek volt-e igaza. Az eredmények igazolni fogják azt, aki valóban alaposan végiggondolta a következményeket.