Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
Bár Ön már fejben mindent szépen eltervezett, most mégsem tudja, merre induljon. Azt gondolta, talál segítőket, de most mégis magára maradt. Ha megvan Önben az akarat, akkor képes lesz végigmenni az úton, de ha kételyei vannak, akkor várjon még. Talán az idő mégis Ön mellé sodorja azokat az embereket, akikre támaszkodva elérheti a vágyait. Addig is keressen apróbb lépésekkel is elérhető célokat, hogy a figyelmét elterelhesse.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Ha túl rámenős, csak ellenségeket szerez, de némi fondorlattal magához ragadhatja az irányítást. Pontosan tudja, mit szeretne elérni és ehhez milyen lépésekre van szükség. Azt is látja, hogy egyedül erre képtelen, ezért elindul egy olyan úton, amely ugyan hosszabb, de eredményesebb. Apró lépésenként halad, és ahogy jönnek az eredmények, úgy sorakoznak fel Ön mögé azok, akikre ezután már számíthat.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Bár nem vágyott most új kihívásokra, ne meneküljön el a lehetőség elől, amellyel találkozik. Bár még nem látja, milyen előnyök származhatnak abból, ha elfogadja, de mégis érzi, hogy igent kellene mondania. Fordítsa minden figyelmét ennek a feladatnak, egyelőre ne keressen összefüggéseket, csak haladjon az úton, amit megkövetelnek Öntől. Nap végére világossá válik, hogy semmi nem történik véletlenül, ennek is így kellett lennie.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Ha nem összpontosít, könnyen hibázhat. Olyan kihívásokkal kell megküzdenie, amelyek ismeretlenek az Ön számára, de képes lehet eredményeket felmutatni, de ehhez minden figyelmét az adott feladatra kell fordítania. Számos tapasztalattal lehet gazdagabb a nap végére és új embereket is megismerhet. Közelebb kerül egy szemlélethez, melyet eddig bizalmatlanul szemlélt, hiszen nem látott mélyebbre a felszínnél.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Igyekezzen minél több időt a friss levegőn tölteni, mert most leginkább arra van szüksége, hogy a fejéből száműzze a sötét gondolatokat. Vegye észre az Önt körülvevő szépséget, mert így végre célt kap a küzdelem, amit magával folytat. Szíve szerint messzire menekülne, de jelenleg ezt nem teheti meg, ezért az itt és most kell, hogy nyújtsa a megnyugvást. Nyitott szemmel járva rátalál azokra a célokra, melyek erőt adnak a folytatáshoz.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Fáradt, ennek köszönhetően figyelmetlen és ingerült. Igyekezzen kevés és egyszerű feladatokat betervezni a mai napra, ha pedig akadályokba ütközik, nyugodjon le először és utána kérjen segítséget. Fogadja el, hogy nincs csúcsformában, ezért a kritikák jogosak. Nem kell emiatt azonban elmenekülni, csak kicsit visszavonulni és leginkább mihamarabb hazatérni. Az otthonában ne keressen új munkát, pihenjen le mielőbb.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ne újabb feladatokat keressen, ha egyszer végre időben végez, inkább mozduljon ki egy kicsit és sétáljon a friss levegőn. Ideje lenne lassítani, mert az utóbbi időben már számolatlan jelét mutatta a szervezete, hogy nem fogja sokáig bírni. Most az ölébe hullott a lehetőség, használja ki arra, hogy önmagát kényezteti. Otthonában teremtsen nyugalmat, meghitt légkört, így sokkal kedélyesebben és őszintébben beszélgethetnek.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Vegye kézbe ismét azokat a feladatokat, amelyeket félretett, mert nem érzett magában elég erőt a befejezéshez. Bár most sincs több energiája, de a tapasztalatai gyarapodtak, így könnyebben talál megoldásokat. Ne kifogásokat keressen, hanem próbálja mozgósítani az Önben rejlő energiákat, hogy átlendülhessen a holtponton. A sikerek nem maradnak el és így végül remek hangulatban várhatja a hétvégét.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Nem érdemes tervezni a mai napra, inkább sodródjon az árral. Így is számtalan olyan kihívással találkozhat, amely valóban kedvére való és szívesen foglalkozik vele. Ha tele is van energiákkal, tartalékoljon, ha segítséget ajánlanak, fogadja el bátran, hiszen ezzel megkönnyítheti a saját dolgát. Otthonában számítania kell egy kisebb viharra, de a diplomáciai képességeinek köszönhetően sikerülhet nagyobb veszteségek nélkül elsimítani.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Nem érdemes addig nyújtózkodnia, amíg a takaró ér, mert rosszul méri fel a határait. Vállaljon inkább kevesebb, de nagyobb odafigyelést igénylő kérdéseket, hiszen szellemileg csúcsformában van, de a tettek mezejére lépve hamar szembesülnie kellene azzal, hogy bizony ezen a héten sem jutott túl sok ideje a pihenésre és önmagára. Ha korábban végez a tervezettnél, ne újabb feladatok után nézzen, hanem siessen haza.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Döntse el, hajlandó-e mások segítségére lenni, ha ez nem elégítené ki, akkor mihamarabb vonuljon a háttérbe, hogy ne legyen szem előtt. Árad Önből a pozitív energia, így nem csoda, ha Önhöz fordulnának tanácsért, de ezzel egyúttal a saját feladataira nem maradna elég ideje és kitartása. Ha mégis ezeket félreteszi, hogy mások számíthassanak Önre, akkor is eredményes napot zárhat, hiszen számos sikerben az Ön keze is benne van.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
A lénye mindig az apró betűs részeknél keresendő, különösen fontos azt mérlegelni, ha az ajánlat gyanúsan kedvezőnek tűnik. Márpedig ha most nem gondolja át, a későbbiekben nem táncolhat vissza. Mondjon inkább még most nemet, amíg van lehetősége más irányba menni, de ha már minden hidat felégetett maga mögött, mert elvakította a lehetőség, akkor hiába próbál visszatalálni a mostani útjára.