Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Horoszkóp

Kos
Kos
03.21 – 04.20
A saját útját szeretné járni, azonban a környezetében élők ezt nem nézik jó szemmel. Nem érti, mit kifogásolnak abban, hogy nem egyezteti velük a teendőit, de ezzel csak még nagyobb ellenállást váltanak ki Önből. Tudja le a kötelezettségeit mihamarabb, hogy a megvető pillantások elől elvonulhasson. Érdemes azonban átgondolnia, vajon miért alakult így ez a nap és esetleg máskor mit érdemes másként szervezni.
Bika
Bika
04.21 – 05.21
Nehezen találja meg a közös hangot a környezetében élőkkel, azonban így is vannak olyanok, akikre számíthat. Akik ismerik már ezt az oldalát, tudják, hogy a fáradtság okozza a kapkodását, ingerlékenységét. Próbálja elkerülni a nagyobb hibákat, olyan feladatokat keressen, melyeknél gyorsan észreveszi, ha letérne a helyes útról és még idejében javíthat. Most ne kísérletezzen, maradjon a rutin munkáknál.
Ikrek
Ikrek
05.22 – 06.21
Ne hozzon meg olyan döntéseket, amelyek hosszabb távon is hatással lehetnek az életére. Túl fáradt ahhoz, hogy minden következményt számba vegyen, és így könnyen tévútra kerülhet. Bár egy-egy ajánlat vonzónak tűnhet, de a részletekben rejlenek a valódi buktatók. Ezeket nehéz lenne észrevenni, különösen akkor, ha a gondolatai elkalandoznak. Most inkább haladjon lassabban, de nagyobb hibák nélkül.
Rák
Rák
06.22 - 07.22
Már most tervezgeti a hétvégét, így viszont megfeledkezik a kötelezettségeiről. Addig ne kalandozzon el gondolatban, amíg olyan feladatok várnak Önre, melyeket nem lehet elhalasztani és számítanak az eredményekre. Bármilyen nehéz is összpontosítani, ne tegye kockára a megbízhatóságát azzal, hogy túl lazán kezeli az ígéreteit. Nem fog tudni kikapcsolódni a hétvégén, ha nem intéz el mindent.
Oroszlán
Oroszlán
07.23 - 08.23
Az Ön nyugalmára lesz szükség ahhoz, hogy a kényes helyzet megoldódjon. Éppen ezért ne meneküljön, mikor látja, hogy gyülekeznek a viharfelhők, inkább készüljön fel arra, hogy be kell töltenie a békebíró szerepét. Tudja le a kötelezettségeit, hogy a figyelmét teljesen egészében a szemben álló felekre fordíthassa. Meg kell hallgatnia az álláspontjukat és utána abból kihámozni a valóságot és megosztani velük.
Szűz
Szűz
08.24 - 09.23
Az elmúlt napok csalódásai mély nyomot hagytak Önben. Nem tud azokban sem bízni most, akik már bebizonyították, hogy kitartanak Ön mellett a nehéz időkben is. Úgy érzi, csak magára számíthat, ezért nem is osztja meg velük sem a gondolatait. Egyedül azonban nem tudja feldolgozni a történteket, hiszen csak jár körbe-körbe a gondolata, de nem találja a kiutat. Keressen valakit, akinek kiöntheti a szívét.
Mérleg
Mérleg
09.24 - 10.23
Ne keresse a kifogásokat, mert azzal csak tologatja maga előtt a problémát. Ön helyett nem fogja senki a megoldásokat keresni, így bármennyire is elfoglalt, kezébe kell vennie ezt a kérdést is. Próbálja meg összehangolni a folyamatokat, így elkerülheti, hogy egy adott utat kétszer kelljen bejárnia. Ha ügyesen szervezi meg, akár még idejében végezhet is és mégiscsak tudna önmagával is foglalkozni egy keveset.
Skorpió
Skorpió
10.24 - 11.22
Nyitott az újdonságokra, ezért most érdemes olyan témákkal foglalkozni, melyek régóta érdeklik, de eddig nem volt alkalma elmélyülni azokban. Észre foga venni azokat a pontokat, melyek különösen hasznosak lehetnek és akár hosszabb távon is segíthetik a munkáját. Legyen azonban türelmes, ha falakba ütközik, ugyanis a környezetében élők közül nem mindenki mondhatja el magáról, hogy olyan friss, mint Ön.
Nyilas
Nyilas
11.23 - 12.21
Ahhoz, hogy továbblépjen, sajnos át kell gázolnia bizonyos embereken. Ez nem egyszerű, de azt is tudja, hogy számukra ez még nem jelenti a véget. Ön csak keresztezi az útjukat, ami átmeneti lassulást okoz nekik, így az emiatt érzett lelkiismeret-furdalása indokolatlan. Haladjon csak határozottan előre, tartsa a céljait szem előtt. Ezek sokkal fontosabbak jelen esetben, hiszen hosszabb távon nem csak az Ön jövőjét befolyásolják.
Bak
Bak
12.22 – 01.20
Próbálja megtalálni az egyensúlyt a saját és a környezetében élők érdekei között. Ha önmagát tolja előtérbe, magára maradhat, ha viszont túlzottan háttérbe vonul, elégedetlen lesz az eredményekkel. Ügyes szervezéssel azonban megtalálhatja azt az utat, amelyen haladva végül mindenki elérheti azokat a célokat, melyek egyúttal az előrelépést is jelentik és még egy ütőképes csapat is kovácsolódhat Önökből a későbbiekre.
Vízöntő
Vízöntő
01.21 - 02.19
Tartsa be az ígéreteit, hiszen számítanak azokra a teljesítményekre, amelyeket korábban elvállalt. Ha most halogatni kezdi, nem csak a saját szavahihetőségét kockáztatja, de akár komolyabb károkat is okozhat. Nehezen tudna elszámolni a lelkiismeretével, ha emiatt éppen azok kerülnének hátrányba, akik közel állnak Önhöz. Rájuk gondolva mozgósítsa az energiáit, hogy nyugodtan telhessen a hétvégéje.
Halak
Halak
02.20 - 03.20
Bár vannak tervei, ezt végül a környezetében élők miatt kénytelen lesz félretenni. Ne bosszankodjon, hiszen azzal csak tovább fogy az amúgy is kevés energiája. Inkább igyekezzen mihamarabb letudni az új kötelezettségeit, hátha marad ideje az eredeti célkitűzések közül is párra. Ha már ott megteheti az előkészületeket, máris nyugodtabban tekint előre és a hétvégén mégiscsak lazíthat kicsit.