Élő jóslás telefonon.
Hívjon most!

06 90 602 027

A hívás díja: 485 Ft/perc | EZO.TV Kft. Info: 06 1 877 25 09
 

Váradi Éva

Psychic Váradi Éva
Távol vagyok!
Kérem keressen később!
06 90 602 027 Mellék:  318
A hívás díja: 485 Ft/perc
Értékelés
Szakterület

Cigánykártya, Ji csing, Inga, Kristály, Rontásvizsgálat

Jós bemutatkozása

Spirituális tanácsadó. Termékenységi kérdésekben szakértő. Test-lélek-szellem harmonizálása a főbb területe.

Részletes leírás

Közel 20 éve foglalkozom ezotériával, spirituális tanokkal. Néhány éve a metafizika területét is tanulmányozom, melyből tréneri és oktatói képzettséget szereztem. Rendelkezem valláspszichológiai és integrálpszichológiai végzettséggel. Képességem és tanulmányaim segítségével hatékonyan tudok segíteni az önismeret megszerzésében, megingott önbizalom visszaszerzésében, lelki súlyok és lelki terhek oldásában, krízis- és válsághelyzetek kezelésében, megromlott emberi kapcsolatok - elsősorban párkapcsolat - helyreállításában.

A test-lélek-szellem harmonizálásán, spirituális tanácsadáson és életviteli tanácsadáson kívül főbb tevékenységi területeim: kártyajóslás, ji csing jóslás, átok- és rontáslevétel, termékenységi, szerelmi- és pénzmágia, oldó rituálék, elengedési szertartások, csakra-hangolás, tértisztítás és harmonizálás, színterápia, hangterápia tibeti zengőtálak segítségével, meditációs, relaxációs és vizualizációs technikák.

Amennyiben szeretné tudatosabban, sikeresebben, hatékonyabban irányítani Sorsát, és megtapasztalni a változásokat a mindennapjaiban, hívjon bizalommal. Segítek a negatív élethelyzeteket a legkisebb lelki fájdalommal a legrövidebb időn belül megélni és megszüntetni.

 


 
 
 
 
 
 

Horoszkóp

Kos

Tele van lendülettel, így keresi a kihívásokat. Ha lenne is egyszerűbb megoldás, nem él a lehetőséggel, szeretné a saját útját bejá... Részletek »

Bika

Hallgasson a megérzéseire még akkor is, ha a környezetében élők más tanácsokat adnak. Ön tudja, mire is van igazán szüksége, ezt ne... Részletek »

Ikrek

A kötelezettségeit nem hanyagolhatja el még akkor sem, ha valami másra vágyik. Próbáljon úgy színt csempészni ebbe a napba, hogy kö... Részletek »

Rák

Jó ideje próbálja halogatni, de most már el kell határoznia magát. Nem könnyű a választás, a döntése áldozatokat fog követelni. Edd... Részletek »

Oroszlán

Nem találja az útját, ezért bizonytalanul toporog. Bár látszólag elvégzi a feladatait, közben mégis van egy olyan érzése, hogy nem ... Részletek »

Szűz

Az érzelmeinek nem tud parancsolni, pedig most a józan ítélőképességére lenne szüksége. Olyan döntéseket kell meghoznia, melyek köv... Részletek »

Mérleg

Nincs egyedül, gondoljon erre, amikor számba veszi az Önre váró kihívásokat. Bátran forduljon tanácsért azokhoz, akikben megbízik é... Részletek »

Skorpió

Engedje inkább át az irányítást, hiába is próbálna ugyanis ragaszkodni ahhoz, csak feleslegesen öl bele energiát. Márpedig arra szü... Részletek »

Nyilas

Döntésre próbálják kényszeríteni, de próbálna menekülni a helyzetből, mert nem szívesen választana a szembenálló felek között. Bárh... Részletek »

Bak

Bármennyire is próbálna ragaszkodni a döntés lehetőségéhez, alkalmazkodnia kell másokhoz és így kicsúszik a kezéből az irányítás. B... Részletek »

Vízöntő

Elsősorban szellemi kihívásokat keressen, ezen a területen lehet képes kimagasló teljesítményt nyújtani. Ha megszületik a terv, ker... Részletek »

Halak

Hiába vannak remek ötletei, ha hiányzik Önből a lelkesedés és az elszántság. Dönthet úgy, hogy minden tervét elnapolja, de akár meg... Részletek »